Pleyade

24 - 36 uur per week

Beginnend specialist ouderengeneeskunde

Je bent (bijna) klaar met je opleiding tot specialist ouderengeneeskunde en je wilt aan de slag in de ouderenzorg. Jij ziet de mens achter de, vaak complexe, zorgvraag en draagt bij aan zijn of haar kwaliteit van leven. Met hulp van jouw ervaren collega’s regel jij de best passende medische zorg. Kies voor een uitdagende en leerzame werkomgeving, waarin je veel ‘vlieguren’ kunt maken.

Dit is jouw baan

Als beginnend specialist ouderengeneeskunde (SO) ben je verantwoordelijk voor het stellen van diagnoses en het maken van behandelplannen voor bewoners en cliënten van Pleyade. Dit doe je in samenspraak met de cliënt zelf of diens vertegenwoordiger. Veranderingen in de zorgkwaliteit en zorgbehoeften signaleer je snel en pak je op. Je herkent combinaties van ziektebeelden, zoals dementie, Parkinson, osteoporose of psychische problemen en zoekt naar de beste manier om jouw cliënt te behandelen of te begeleiden. Ook verleen je zorg aan cliënten die moeten revalideren en biedt je, wanneer de situatie erom vraagt, terminale en palliatieve zorg.

Je werkt vanuit het behandelteam van Pleyade, dat bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen en verpleegkundig specialisten. Je kunt bij hen terecht voor het advies, de ondersteuning en de begeleiding die jij nodig hebt om je te ontwikkelen tot een ervaren SO. Op de woonlocaties van Pleyade werk je samen met deskundige zorgmedewerkers om elke bewoner de best passende medische zorg te bieden.

Maar je blijft leren bij Pleyade. Als specialist ouderengeneeskunde neem je deel aan lerende netwerken en verdiep je je in de mogelijkheden voor een kaderopleiding, die aansluit op jouw interesses. Je draait mee in het volledige dienstenpatroon. We hebben een deel van de diensten uitbesteed aan ANW Nederland, zo houden we de frequentie zo laag mogelijk.

Dit ben jij

Je bent ondernemend en hebt een innovatieve kijk op de toekomst van de ouderenzorg. Je wordt enthousiast bij de gedachte om uiteindelijk de zorg te leveren op de juiste plek, met de behoefte die de cliënt en zijn/haar sociale netwerk heeft. Uiteraard ga je respectvol om met cliënten en hun familie. Je leert van elke nieuwe situatie en deelt je kennis en ervaring met basisartsen die in opleiding zijn tot specialist ouderengeneeskunde.

Je levert een actieve bijdrage aan het artsenoverleg en zet je in voor een goede samenwerking met je collega’s. Je bent besluitvaardig, hebt overtuigingskracht en je vraagt actief om feedback van je ervaren collega’s. Je neemt actief deel aan commissies en verdiept je graag in de nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Dit bieden wij

Je krijgt een jaarcontract en als dat van beide kanten goed bevalt, kom je in vast dienst. Jouw salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform de cao-VVT. De inschaling (FWG 75) zal passen bij de ervaring en kennis die je meebrengt; van minimaal € 5.319,47 tot maximaal € 8.390,86 op basis van 36 uur. Dit is exclusief onregelmatigheidstoeslag, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

Pleyade heeft oog voor talent en vindt het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld door het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek of het volgen van een opleiding tot kaderarts. Als medewerker van Pleyade kun je kiezen uit extra arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een regeling reiskosten of het voordelig aanschaffen van een telefoon of computer.

Wanneer je bereid bent voor deze baan te verhuizen naar de omgeving van Arnhem of de Liemers, kan Pleyade jou voorzien in tijdelijke huisvesting en ondersteunen bij het vinden van een permanente woning.

Verder praten?

Kom langs voor een kop koffie of loop een dag mee. We zijn benieuwd naar jouw kennis, ervaring, uitdagingen en wensen en gaan graag met jou in gesprek over jouw mogelijkheden binnen Pleyade. Neem contact op met Guus Arends, specialist ouderengeneeskunde, via 06 3199 0297 of g.arends@pleyade.nl.

Enthousiast?

Zie jij deze baan helemaal zitten? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. We benaderen jou zo spoedig mogelijk na ontvangst van je sollicitatie. Een VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

We kijken uit naar je reactie!

Kijk voor meer informatie over Pleyade op pleyade.nl

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Contract
Werkuren:
Fulltime
Parttime
Werkdagen:
Wisselende diensten
Startdatum:
22-06-2021
Locatie:
Divers
Contactpersonen:
Guus Arends
tel.: +31 26 751 6510
mobiel: +31 6 319 902 97
Company homepage:
http://www.pleyade.nl