Pleyade

Open sollicitatie

Wat leuk dat je interesse hebt om te werken bij Pleyade!
We vinden het fijn als mensen graag bij Pleyade willen werken. Daarom doen we ons best om ervoor te zorgen dat wanneer je bij Pleyade wilt solliciteren, je precies weet waar je aan toe bent. Wij gaan zorgvuldig om met persoonlijke gegevens en willen deze op een veilige manier verwerken. Hieronder lees je hoe je kunt solliciteren bij Pleyade.

Solliciteren op een vacature

Alle vacatures die we hebben staan in ons vacatureoverzicht. Als de baan die jij zoekt hier niet bij staat, dan is deze er op dit moment helaas niet. Uiteraard kun je regelmatig op onze website kijken of er nieuwe vacatures zijn. Maar er is nóg een veel betere manier om op de hoogte te blijven van onze nieuwe vacatures: via de job alert.

Job alert

Bij het instellen van een job alert, kies je het soort functie dat je zoekt en het niveau van jouw opleiding. Ook kun je de locatie(s) van Pleyade aanvinken, waar je graag wilt werken. Uiteraard vul je jouw naam en mailadres in. Zodra er een nieuwe vacature op de website komt, die voldoet aan jouw voorkeuren, krijg je automatisch een mailtje met een link naar deze vacature.

Open sollicitatie

Via de groene butten, kom je op ons online open sollicitatieformulier. Hier kun je jouw persoonlijke gegevens invullen, je CV en motivatiebrief uploaden en een aantal vragen beantwoorden. Je ontvangt vervolgens een bevestiging per mail. We nemen vervolgens contact met jou op om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn bij Pleyade.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over de mogelijkheden om te solliciteren bij Pleyade en wensen jou veel succes bij het vinden van een leuke baan!

Afdeling:
Pleyade
HR-team
Regio:
Gelderland
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Fulltime
Parttime
Werkdagen:
Wisselende diensten
Startdatum:
02-12-2020
Locatie:
Verschillende locaties
Contactpersonen:
Pauline Koop
mobiel: +31 621287794
Bedrijfspagina:
http://www.pleyade.nl