Pleyade

Vanaf 4 uur per week

Bijbaan Hulp in de huishouding

Dit is jouw baan

Jij helpt cliënten die door ziekte, ouderdom, beperking of na een operatie ondersteuning nodig hebben bij de huishouding. Je stemt met hen af welke huishoudelijke werkzaamheden moeten gebeuren en welke de cliënt zelf kan doen. Natuurlijk noteer je in het zorgdossier van elke cliënt wat je voor hen hebt gedaan. Zo zijn jouw collega’s ook op de hoogte. Je werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag, tussen 8.00 en 18.00 uur. De dagen en uren zijn afhankelijk van jouw beschikbaarheid.

Dit ben jij

Je bent zelf zelfstandig en beseft hoe prettig die zelfstandigheid is. Je vindt het leuk om bij te dragen aan de zelfredzaamheid van cliënten. Je ziet wat er moet gebeuren en pakt het meteen op. Elke huishoudelijke klus weet jij op de beste manier en met passende schoonmaakmiddelen te klaren. Want als alles weer glanst, straal jij ook! Je bent een sociaal mens en hebt plezier in het helpen van mensen.

Dit bieden wij

Je start met een jaarcontract en als dat van beide kanten goed bevalt, krijg je een vast dienstverband. Het salaris is conform CAO-VVT, Hulp bij het huishouden: maximaal € 13,92 per uur, exclusief 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

Uiteraard kun je als medewerker van Pleyade kiezen uit extra arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld de uitruil reiskosten, sporten met korting en voordeel op diverse lidmaatschappen. Daarnaast kun je een nieuwe fiets, telefoon of computer voordelig aanschaffen.

Wil jij je graag verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld doorgroeien naar een zorgfunctie? Bij Pleyade krijg je de ruimte om je ambities waar te maken!

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze vacature en het werken in de thuiszorg kun je contact opnemen met Marion Tersluijsen, planner thuiszorg, via 06 2167 8927 of m.tersluijsen@pleyade.nl. Een VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
Zie jij deze baan helemaal zitten? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton.


We kijken uit naar je reactie!

Kijk voor meer informatie over Pleyade op pleyade.nl.

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Contract
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Dag
Startdatum:
18-03-2021
Locatie:
Arnhem
Contactpersonen:
Marion Tersluijsen
tel.: +31 26 751 7302
Company homepage:
http://www.pleyade.nl