Pleyade

Vanaf 2 uur per week

Bijbaan zonder zorg

In de ochtend, middag, of avond: wanneer jij tijdens je opleiding tijd hebt voor een baan, heeft Pleyade de baan voor jou. Geen zorgtaken, wel schoonmaakklussen, horecawerk of logistiek. Kies voor een bijbaan in de ouderenzorg: zinvol, leuk én goed betaald!

Dit is jouw baan

Bij Pleyade hebben de bewoners de regie over hun eigen leven. Voor al hun zorgbehoeften krijgen ze 24/7 ondersteuning van zorgmedewerkers. Maar daarnaast genieten ze ook van een prettige en schone leefomgeving, een lekkere maaltijd of een vers kopje koffie. Daar kom jij in actie!
•    Als serviceassistent zorg jij ervoor dat de algemene ruimtes van de woonlocatie, zoals gezamenlijke huiskamers, ontmoetings- en activiteitenruimten en het restaurant schoon en fris blijven.
•    Als horeca-assistent werk je met collega’s in de keuken en de bediening van de restaurants op onze woonlocaties, waar bewoners en bezoekers genieten van hun maaltijd.

De keuze is aan jou en wees eerlijk: dat is toch veel leuker dan vakkenvullen of een krantenwijk?

Dit ben jij

Je bent in opleiding voor het beroep van je dromen, maar je hebt daarnaast ruimte om aan het werk te gaan en je wilt ervaring opdoen. Je bent sociaal en respectvol naar andere mensen en een echte aanpakker. Je ziet wat er moet gebeuren en zorgt dat het gebeurt. Bovendien vind je het leuk om met ouderen te werken.
Je bent een betrokken collega die graag de handen uit de mouwen steekt. Je kunt zelfstandig werken en als je ergens niet uitkomt, vraag je gewoon om hulp of advies aan je collega’s. Vroeg je bed uit of keer een extra dienst draaien vind je prima.

Dit bieden wij

In overleg met jou bekijken we welk soort contract het beste past bij jouw werkwensen:
• Vakantiewerk: in een korte tijd lekker bijverdienen met een 0-uren contract voor maximaal 6 weken.
• Zomerbaan: een leuke baan de gehele zomerperiode met een 0-uren-contract in de periode van mei tot en met oktober.
• Bijbaan met toekomst: een vaste bijbaan met een jaarcontract voor minimaal 2 uur per week, waarbij je in de schoolvakanties uiteraard extra uren kan werken.

In overleg met je teamhoofd stem jij af hoeveel jij kunt en wilt werken. Je krijgt een salaris conform de CAO VVT. Vrij vertaald komt dit neer op ongeveer € 11,- bruto per uur. De exacte hoogte bepalen we aan de hand van jouw opleidingsrichting, opleidingsjaar en de functie waarin je werkt.

Tentamens? Druk met studeren? Dan werk je even niet. Vrije weekenden? Vakantie? Dan kan jij bij ons lekker veel uren maken! Kortom: een baan die prima te combineren is met de tijd die jij nodig hebt voor jouw studie.

Je krijgt een salaris conform de CAO VVT. Vrij vertaald komt dit neer op ongeveer € 11,- bruto per uur. De exacte hoogte bepalen we aan de hand van je leeftijd en de functie die je krijgt.

Enthousiast?

Solliciteer via de sollicitatiebutton! 
Een VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Kijk voor meer informatie over Pleyade op pleyade.nl.

Regio:
Gelderland
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Wisselende diensten
Sluitingsdatum:
31-05-2021
Startdatum:
08-04-2021
Locatie:
Divers
Contactpersonen:
Jeroen Mulder
mobiel: +31 621491677
Company homepage:
http://www.pleyade.nl