Pleyade

28 uur per week

Teamhoofd Marga Klompélaan

Als teamhoofd bij Pleyade ben je een coach, een planner en een beslisser. Jouw doel: een georganiseerde en prettige werkomgeving, waarin medewerkers optimaal kunnen presteren. Samen zorgen jullie voor een prettige woonomgeving voor de bewoners van jullie locatie.

Dit is jouw locatie

Middenin de woonwijk Rijkerswoerd, in Arnhem-Zuid, ligt de locatie Marga Klompélaan. De locatie heeft twaalf eenkamerappartementen. De bewoners wonen zelfstandig en zijn in de regie. Als Pleyade-collega help jij hen hierbij. Dat doe je met ondersteuning, begeleiding en zorg en die is afgestemd op de persoonlijkheid en levensstijl van elke bewoner.

Dit is jouw baan

Als teamhoofd bij Pleyade ben je een klankbord, een coach, een planner en een beslisser. Je geeft leiding aan een deskundig zorgteam. Jouw doel: een georganiseerde en prettige werkomgeving, waarin medewerkers optimaal kunnen presteren. Samen zorgen jullie voor een fijne woonomgeving voor de bewoners van jullie locatie en begeleiden hen bij hun dagelijkse leven.

Onze visie zet jij om in concrete acties en je komt met nieuwe ideeën om de dienstverlening te verbeteren. Van de ambitieuze doelen die jij voor jezelf en je team hebt gesteld, bewaak je de voortgang en je motiveert jouw team om deze te realiseren. Hierin wordt jij ondersteund door het management en ondersteunende teams, zoals HR, kwaliteit en beleid en business control.

Dit ben jij

Je kijkt door de ogen van de bewoner en het is voor jou vanzelfsprekend dat de zorgverlening die jouw team biedt, past bij hun wensen en behoeften. Als leidinggevende (h)erken je zowel je talenten als je valkuilen. Je behoudt het overzicht en plaatst specifieke situaties in een breder perspectief. Je staat open voor de persoonlijkheid en het ervaringsniveau van individuele medewerkers en past jouw stijl van leidinggeven en coachen hierop aan. Je staat open voor de mening en visie van medewerkers en luistert zonder te oordelen. Verder ben je ondernemend en werk je resultaatgericht. Je ziet wat er moet gebeuren en pakt het op, waarbij je de gestelde doelen nooit uit het oog verliest.

Als mens ben je sociaal, assertief waar nodig en altijd respectvol. Werken met ouderen is iets waar jij voldoening uit haalt. Jouw hbo-diploma is bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding. Ervaring in de zorg is altijd fijn.

Dit bieden wij

Je kijgt een jaarcontract en als het van beide kanten goed bevalt, kom je daarna in vaste dienst. Het salaris is conform CAO-VVT, FWG 55: maximaal € 4.161,92 per maand op basis van 36 uur, exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3 % eindejaarsuitkering.

Uiteraard kun je als medewerker van Pleyade kiezen uit extra arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld de uitruil reiskosten, sporten met korting en voordeel op diverse lidmaatschappen. Daarnaast kun je een nieuwe fiets, telefoon of computer voordelig aanschaffen.

Wil jij je graag verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld een aanvullende opleiding volgen, of meewerken aan projecten? Ook in deze nieuwe rol bij Pleyade krijg je de ruimte om je ambities waar te maken!

Enthousiast?

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met het team van de Marga Klompélaan, via 06 3111 6920 of Sheila Torrance via 06 4630 5633 of s.torrance@pleyade.nl. Een VOG, een referentiecheck en een assessment zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Zie jij deze baan helemaal zitten? Solliciteer via de sollicitatiebutton. We blijven zoeken tot we de geschikte kandidaat hebben gevonden. Je ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie op jouw sollicitatie.

Kijk voor meer informatie over Pleyade op pleyade.nl

Regio:
Gelderland
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Contract
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Dag
Startdatum:
12-04-2021
Locatie:
Arnhem-Zuid
Contactpersonen:
Sheila Torrance
tel.: +31 26 751 7300
mobiel: +31 6 4630 5633
Company homepage:
http://www.pleyade.nl