Pleyade

32-36 uur per week

Projectleider Vastgoed

Jij bent een daadkrachtige, resultaatgerichte projectleider met specifieke deskundigheid in strategisch vastgoed. Jouw uitdaging ligt in het optimaal realiseren van vastgoedprojecten. Jij ziet kansen en bevind je graag buiten de gebaande paden. Je bent een kei in organiseren, plannen en weet op een prettige en passende wijze verbinding te maken met diverse interne en externe partijen. Daarom is dit de baan voor jou!

Pleyade is een zorgpartner die mensen helpt om de regie over hun leven te houden, ofwel, hun eigen leven te leiden. Dit doen wij op en vanuit diverse locaties in Arnhem en de Liemers. Jij zorgt ervoor dat we dit kunnen waarmaken, door onze ambitieuze vastgoed- en bouwprojecten op rolletjes te laten verlopen.

Dit is jouw baan

Van onderhoud tot verbouw en nieuwbouw: als projectleider vastgoed ben jij verantwoordelijk voor het volledige traject. Je zorgt voor een goede voorbereiding en planning en bewaakt de voortgang, kwaliteit en financiën. Je levert een bijdrage aan het meerjaren strategisch vastgoedplan in lijn met onze visie en ambities en adviseert over de transformatie van onze bestaande locaties op basis van deze visie. Daarnaast beheer je projectbudgetten en adviseert collega’s over huisvestings- en bouwtechnische zaken.

Je stelt programma’s van eisen op, draagt zorg voor het selectietraject van aanbestedingen en adviseert hierover aan de Raad van Bestuur. Ook verzorg je de aanvraag en afstemming van (bouw)vergunningen en wettelijke- en veiligheidsvoorschriften. Jij bent het aanspreekpunt voor diverse externe partijen, zoals woningbouwcorporaties, architecten, aannemers en overheidsinstanties.

Je geeft de Raad van Bestuur en stuurgroep(en) inzicht in de planning en de knelpunten om de voortgang en het budget te waarborgen. Jouw leidinggevende is de Raad van Bestuur.

Dit ben jij

Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en een relevante opleidingsachtergrond, bijvoorbeeld bouwkunde. Je hebt kennis en ervaring met projectmatig werken en bent sterk op financieel gebied. Je hebt overtuigingskracht, verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen. Je kunt goed samenwerken en bent verbindend als het kan, maar zo nodig sta je voor de zaak en pak je door.

Door je transparante manier van communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, vind je op basis van je persoonlijkheid en ervaring op natuurlijke wijze aansluiting op ieder niveau. Dit zorgt er mede voor dat je adequaat afstemt met de bestuurder en MT-leden. Als persoon ben je enthousiasmerend, vernieuwend en beschikt over een flinke dosis creativiteit.

Vanuit vastgoedrealisatie leg je ook gemakkelijk verbinding buiten de organisatie. Je kent de wereld van vastgoed en ziet wat er nodig is aan ontwikkeling, ondersteuning en vernieuwing. Je denkt onafhankelijk en los van wat gebruikelijk is en komt met nieuwe, vooruitstrevende ideeën en oplossingen die helpen het ideaal en de kernwaarden van Pleyade te realiseren.

Dit bieden wij

We bieden je een afwisselende baan, voor 32-36 uur per week. Je krijgt in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar. Jouw werkuren zijn in overleg flexibel in te delen. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform de CAO-VVT. Inschaling zal passen bij de ervaring en kennis die je meebrengt.

Je komt te werken bij een innovatieve organisatie in een inspirerende werkomgeving met veel ruimte en vrijheid ten aanzien van de uitvoering van je werkzaamheden. We hebben oog voor talent en vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Bij Pleyade krijg je de ruimte om je ambities waar te maken! Ook kun je als medewerker van Pleyade kiezen uit extra arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld het voordelig aanschaffen van een nieuwe fiets, telefoon of computer.

Enthousiast?

Zie jij deze baan helemaal zitten? Solliciteer dan direct via de link. Er is geen specifieke sluitingsdatum op deze vacature van toepassing. We stoppen pas met zoeken als we de ideale kandidaat hebben gevonden.
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Floor de Vroome, Bestuurder Pleyade. Dit kan via het secretariaat op telefoonnummer 026 751 6303 of stuur een mail naar secretariaatrvb@pleyade.nl.
Een assessment, VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

We kijken uit naar je reactie!

Kijk voor meer informatie over Pleyade op pleyade.nl.

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Contract
Werkuren:
Fulltime
Parttime
Werkdagen:
Dag
Startdatum:
13-04-2021
Locatie:
Arnhem
Contactpersonen:
Floor Vroome, de
tel.: +31 26 751 6303
Company homepage:
http://www.pleyade.nl