Pleyade

16-28 uur

Verzorgende IG Prinses Irenestraat

Voor jou als verzorgende zijn de mogelijkheden bij Pleyade zeer divers en uitdagend. Bijvoorbeeld op onze woonlocatie Prinses Irenestraat in Elst. Maak jij het verschil in de ouderenzorg? Kom kennismaken of solliciteer direct!

Dit is jouw werkplek

De Prinses Irenestraat, in het centrum van Elst, is een locatie van Pleyade waar onze toekomstvisie op wonen tot in details wordt uitgewerkt. De bewoners wonen zelfstandig en zijn in de regie. Als Pleyade-collega help jij hen hierbij. Dat doe je met ondersteuning, begeleiding en zorg en die is afgestemd op de persoonlijkheid en levensstijl van elke bewoner.

Dit is jouw baan

Jij weet én doet wat nodig is voor het welzijn van bewoners bij Pleyade. Jij bent hun eerste aanspreekpunt en houdt daarnaast contact met familie en mantelzorgers. Als verzorgende IG heb je een coördinerende rol in de ondersteuning en zorg rondom een bewoner. Je speelt actief en creatief in op veranderingen in hun wensen en zorgbehoeften.

Je werkt samen met deskundige collega’s, zoals verzorgenden, helpenden, teamgezellen en zorggezellen. De teamgezel helpt jou mee in de zorg en de zorggezel is er voor nóg meer persoonlijke aandacht voor de bewoners. Samen met hen zet jij je in voor een fijne woonbeleving voor de mensen die jij ondersteunt. Een gevarieerd pakket van taken en verantwoordelijkheden, waarbinnen jij bepaalt hoe je ze invult. Je werktijden en -dagen stem je af met je team.

Dit ben jij

“Welk belang heeft de bewoner hierbij?” Als gediplomeerd verzorgende IG stel jij jezelf dagelijks deze vraag. Je bekijkt alles wat je doet door de ogen van de mensen die je verzorgt. Het is voor jou vanzelfsprekend dat jouw zorgverlening past bij hun wensen en behoeften.

Als collega ben je ondernemend en betrokken. Je neemt je verantwoordelijkheid, toont initiatief en denkt proactief mee over het verbeteren van werkprocessen. Je signaleert wat er nodig is en regelt dat het gebeurt. Zelfstandig, samen met je collega’s of met je teamhoofd.

Je bent een sociaal mens en hebt plezier in het werken met ouderen, al dan niet met geheugenproblematiek. Je bent altijd met hen in contact: ondersteunend waar het kan, sturend waar het moet en altijd respectvol.

Dit bieden wij

Je krijgt direct een vast contract. Het salaris is conform CAO-VVT, FWG 35: maximaal € 2.762,34 per maand op basis van 36 uur, exclusief 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

Uiteraard kun je als medewerker van Pleyade kiezen uit extra arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld de uitruil reiskosten, sporten met korting en voordeel op diverse lidmaatschappen. Daarnaast kun je een nieuwe fiets, telefoon of computer voordelig aanschaffen.

Wil jij je graag verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld doorgroeien tot eerstverantwoordelijk verzorgende (EVV) of werkbegeleider van leerlingen? Bij Pleyade krijg je de ruimte om je ambities waar te maken!

Enthousiast?

Zie jij deze baan helemaal zitten? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. We nemen binnen enkele dagen contact met je op. Een VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
We kijken uit naar je reactie!

Meer weten over Pleyade? Kijk op pleyade.nl.

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Wisselende diensten
Startdatum:
21-04-2021
Locatie:
Elst
Contactpersonen:
Helma Beckmann - Scherff
mobiel: +31 6 5085 9146 Janet Stunnenberg
mobiel: +31 6 5085 8957
Company homepage:
http://www.pleyade.nl