Pleyade

28-32 uur per week

Adviseur leren en ontwikkelen

Met plezier naar je werk gaan, fijne collega's om je heen en een vooruitstrevende werkgever die het levensgeluk van bewoners centraal stelt: bij Pleyade vind je alle ingrediënten die je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Binnen het team Opleiden zoeken wij een collega, die verantwoordelijk is voor het vormgeven en stimuleren van de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en daarmee de ambities van Pleyade op dit vlak een stap verder brengt.

Dit is jouw baan

Samen met jouw directe collega, onderzoek je leervragen en innoveer, ontwikkel en organiseer jij het opleidings- en leer aanbod binnen Pleyade. Je adviseert leidinggevenden en medewerkers over de mogelijkheden voor leren en ontwikkelen en levert een belangrijke bijdrage aan toekomstplannen voor het leren bij Pleyade, zowel op de korte als lange termijn.

Je geeft landelijk erkende zorgopleidingen een goede plek in de organisatie en ontwikkelt daarnaast maatwerkscholing, waarin de visie van Pleyade wordt geïntegreerd. Je zorgt voor passende inhoud en leermethoden, individueel of in groepsverband, in theorie en praktijk, klassikaal en online. Je werkt hiervoor samen met collega’s die inhoudsdeskundige zijn en externe partijen, zoals opleidingsinstituten en trainingsbureaus.

Je maakt deel uit van het HR-team, dat bestaat uit adviseurs, praktijkopleiders en administratief medewerkers. Ook werk je samen met deskundigen uit het reguliere onderwijs en andere opleidingsaanbieders. Jouw leidinggevende is de HR-manager.

Dit ben jij

Jij wordt enthousiast van alles dat met leren en ontwikkelen te maken heeft en kent de methoden en routes in opleidingsland. Je zoekt continu naar kansen om de kennis en kunde van mensen te vergroten. Dit doe je op een manier die past bij de medewerker en zijn leerdoelen, én vanuit de visie van Pleyade.

Je bent zowel analytisch als didactisch sterk en communiceert helder op alle niveaus. Je bent je bewust van de kansen en uitdagingen waarmee een lerende organisatie te maken heeft en zoekt graag de samenwerking op, zowel intern als extern. Als adviseur weet je mensen te motiveren en te enthousiasmeren om zich te blijven ontwikkelen. In hun vak en als mens.

Met jouw creatieve ideeën zet jij Pleyade op de kaart als een werkgever met een onderscheidend leer- en ontwikkelingsaanbod. Is er geen scholing voor wat wij willen leren, dan zorg jij dat deze er komt. Je bent open en nieuwsgierig en volgt innovaties in het onderwijs en binnen de zorg op de voet.

Uiteraard heb je een hbo-diploma opleidingskunde, aangevuld met relevante werkervaring als adviseur ontwikkelaar in dit vak. Het is fijn als je specifieke kennis hebt van zorgopleidingen en kwalificaties. Jij voelt je thuis in de visie van Pleyade en vindt onze kernwaarden net zo belangrijk als wij. 

Dit bieden wij

We bieden een afwisselende baan voor 28 tot 32 uur per week. Je start met een jaarcontract en als dat van beide kanten goed bevalt, kom je daarna in vaste dienst. Je werkuren zijn in overleg flexibel in te delen. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform de CAO-VVT. Inschaling zal passen bij de ervaring en kennis die je meebrengt.

Als medewerker van Pleyade kun je kiezen uit extra arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld het voordelig aanschaffen van een nieuwe fiets, telefoon of computer. Wil jij je graag verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding, of meewerken aan projecten? Bij Pleyade krijg je de ruimte om je ambities waar te maken!

Enthousiast?

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je bellen met de adviseurs leren en ontwikkelen, Ineke van Duin (06 1501 3679) of Reina van Zoeren (06 1138 9977) of mailen naar opleidingen@pleyade.nl.

Zie jij deze baan helemaal zitten? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Een sluitdatum is er niet. Wij zoeken door tot we de juiste collega hebben gevonden. Een assessment, VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

We kijken uit naar je reactie!

Kijk voor meer informatie over Pleyade op pleyade.nl.

Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Dag
Startdatum:
28-04-2021
Locatie:
Arnhem
Contactpersonen:
Ineke van Duin
tel.: +31 26 751 6333
mobiel: +31 6 1501 3679 Reina van Zoeren
tel.: +31 26 751 6333
mobiel: +31 6 1138 9977
Company homepage:
http://www.pleyade.nl