Pleyade

24 uur per week

Logopedist

Dit is jouw baan

In je werk houd je rekening met de wensen en behoeften van de individuele cliënten en gaat hier creatief mee om. Jouw focus ligt op de mogelijkheden van de mensen die jij behandelt. Je onderzoekt, stelt logopedische diagnoses en behandelt bewoners en cliënten die logopedische ondersteuning nodig hebben. Bijvoorbeeld vanwege beperkingen met spreken, kauwen of slikken. Als lid van het multidisciplinaire team lever je een belangrijke bijdrage aan het opstellen van zorgleefplannen en behandelplannen. Je werkt op woonlocaties, bij Pleyade Revalidatie en in de eerste lijn. Als logopedist werk je intensief samen met behandelaren en andere zorgprofessionals. Ook jouw collega’s op de diverse woonlocaties van Pleyade kunnen bij jou terecht voor advies.

Dit ben jij

Als gediplomeerd logopedist werk jij graag met ouderen en beschikt over de kennis van de logopedische ondersteuning die zij nodig hebben. Dankzij jouw empathisch vermogen kun je je goed in anderen verplaatsen. Je bent een sociaal mens, je luistert met aandacht en creëert een positieve sfeer. Je houdt rekening met de fysieke en de mentale mogelijkheden van de mensen die je behandelt. Omdat jij je graag verder wilt ontwikkelen in je vak, maak je dankbaar gebruik van de ervaring van je collega’s in het behandelteam. Je werkt zelfstandig en waardeert de toegevoegde waarde van een goede samenwerking in een team. Je hebt een afgeronde hbo-opleiding logopedie en bent ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Je bent bij voorkeur op de vrijdagen beschikbaar. De overige uren stemmen we af in overleg.

Dit bieden wij

Je krijgt een jaarcontract met de mogelijkheid op verlenging. Het salaris is conform CAO-VVT, FWG 50: maximaal € 3.707,64 op basis van 36 uur, exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3 % eindejaarsuitkering.

Ook kun je als medewerker van Pleyade kiezen uit extra arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld het voordelig aanschaffen van een nieuwe fiets, telefoon of computer. Wil jij je graag verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding, of meewerken aan projecten? Bij Pleyade krijg je de ruimte om je ambities waar te maken!

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Inge Langenberg, logopedist, via 026 7517300 of i.langenberg@pleyade.nl.

Zie jij deze baan helemaal zitten? Solliciteer dan voor 10 mei via de sollicitatiebutton. Je hoort uiterlijk 12 mei of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek. Een VOG en een referentiecheck maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

We kijken uit naar je reactie!

Meer informatie over Pleyade vind je op pleyade.nl.

Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Dag
Sluitingsdatum:
10-05-2021
Startdatum:
29-04-2021
Locatie:
Arnhem
Contactpersonen:
Inge Langenberg
mobiel: +31 650611893 Marieke Pelkman
tel.: +31 26 751 6513
mobiel: +31 6 5526 4397
Company homepage:
http://www.pleyade.nl