Pleyade

Gemiddeld 12 uur per week

Geestelijk verzorger

Als specialist in zingevings- en levensvragen ben jij helemaal thuis in counseling, rituele begeleiding en zorgethiek. Wanneer jij ook nog ervaring hebt in de zorg voor ouderen, dan is dit de baan voor jou!

Dit is jouw baan

Als geestelijk verzorger bij Pleyade bied je begeleiding en hulpverlening die aansluit op de behoeften van de bewoners en hun naasten. Je ondersteunt hen bij zingevingsvraagstukken, existentiële thema’s en spiritualiteit, zowel individueel als in groepsverband. Je bent onderdeel van een klein team, dat in gezamenlijke afstemming verantwoordelijk is voor geestelijke verzorging op de locaties van Pleyade.

Collega’s kunnen bij jou terecht voor advies, begeleiding en scholing over mensgerichte, ethische en levensbeschouwelijke aspecten in de zorgverlening. Daarnaast werk je mee aan de beleidsvorming en kwaliteitsborging van jouw vakgebied. Ook werk je samen met vrijwilligers.

Dit ben jij

Je maakt écht contact met mensen, ongeacht hun achtergrond of overtuigingen. Als mens en als collega ben je toegankelijk, daadkrachtig en integer. Wanneer een situatie daarom vraagt, ben je geduldig, flexibel of ondernemend. Respect voor de levenshouding- en beschouwing van elk individu is voor jou vanzelfsprekend.

Je hebt een Hbo-diploma of Universitair diploma op het gebied van geestelijke verzorging, theologie of humanistiek. Ook heb je al enkele jaren ervaring in de ouderenzorg, het vak geestelijke verzorging en ethische vraagstukken. Je werkt vanuit jouw expertise als geestelijk verzorger graag mee aan de ontwikkelingen binnen Pleyade. Verder ben je bij voorkeur SKGV-geregistreerd. Het is wenselijk dat je beschikt over eigen vervoer.

Dit bieden wij

Je komt te werken in een team met twee enthousiaste en gedreven collega’s. We bieden jou een jaarcontract. De geestelijke verzorging bij Pleyade is in ontwikkeling en gedurende het jaar zal duidelijk worden welke mogelijkheden er zijn voor verlenging. Het salaris is conform CAO-VVT, FWG 55: maximaal € 4.161,92 per maand op basis van 36 uur, exclusief 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

Uiteraard kun je als medewerker van Pleyade kiezen uit extra arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld de uitruil reiskosten, sporten met korting en voordeel op diverse lidmaatschappen. Daarnaast kun je een nieuwe fiets, telefoon of computer voordelig aanschaffen.

Wil jij je graag verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld een opleiding volgen of meewerken in projecten? Bij Pleyade krijg je de ruimte om je ambities waar te maken!

Enthousiast?

Solliciteer via de button. Een VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Wij nemen tussentijds contact op met geschikte kandidaten.
Heb je vragen over deze vacature? Bel dan met Melanie Kraanen (geestelijk verzorger) via 06 156 124 21 of mail naar Sheila Torrance (Manager) via s.torrance@pleyade.nl.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Kijk voor meer informatie over Pleyade op pleyade.nl.

 

 

Regio:
Gelderland
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Wisselende diensten
Startdatum:
03-05-2021
Locatie:
Divers
Contactpersonen:
Melanie Kraanen
mobiel: +31 6 1561 2421 Sheila Torrance
tel.: +31 26 751 2177
mobiel: +31 6 4630 5633
Company homepage:
http://www.pleyade.nl