Pleyade

32-36 uur per week

Verpleegkundig specialist

Pleyade is een zorgpartner die cliënten in staat stelt de regie over hun leven te houden, ofwel, hun eigen leven te leiden. Dit doen wij via Pleyade Thuiszorg, Pleyade Revalidatie of in een van onze locaties voor wonen en zorg. Jij zorgt ervoor dat we dit kunnen waarmaken, door de dagelijkse zorg en deskundige behandeling vanuit onze visie met elkaar te verbinden.

Dit is jouw baan

Als verpleegkundig specialist draag je bij aan de gezondheid, het welzijn en de kwaliteit van leven van cliënten van Pleyade. Samen met de cliënt, of zijn vertegenwoordiger, ontwikkel je een individueel behandelplan dat aansluit op de wensen en behoeften van de cliënt. Je werkt als zelfstandig behandelaar in het artsenteam en werkt nauw samen met de specialist ouderengeneeskunde.

Daarnaast ben je adviseur en coach voor verzorgenden en verpleegkundigen. Je bewaakt de kwaliteit van zorg en levert een belangrijke bijdrage aan nieuwe behandelvormen en protocollen.

In je werk kun je uiteraard rekenen op ondersteuning van jouw collega’s in het behandelteam, dat bestaat uit verpleegkundig specialisten, basisartsen en specialisten ouderengeneeskunde.

Dit ben jij

Je hebt de Masteropleiding Advanced Nursing Practice afgerond en beschikt over relevante werkervaring, bij voorkeur in de ouderenzorg. Je bent sterk in medisch, klinisch en verpleegkundig redeneren. Je hebt kennis van verwante vakgebieden, zoals verzorging en geneeskunde,. Je neemt de leiding waar het moet en ondersteunt waar het nodig is.

Als verpleegkundig specialist ben je zelfstandig en ondernemend. Dat betekent dat je jouw verantwoordelijkheid neemt, goed prioriteiten stelt en proactief meedenkt met je collega’s. Uiteraard sta je geregistreerd als verpleegkundig specialist in het BIG-register.

Dit bieden wij

Je start met een jaarcontract en als dat van beide kanten goed bevalt, kom je daarna in vaste dienst. Het salaris is conform CAO-VVT, FWG 60: maximaal € 4.886,73 op basis van 36 uur, exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3 % eindejaarsuitkering.

Ook kun je als medewerker van Pleyade kiezen uit extra arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld het voordelig aanschaffen van een nieuwe fiets, telefoon of computer. Wil jij je graag verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding, of meewerken aan projecten? Bij Pleyade krijg je de ruimte om je ambities waar te maken!

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amy Poulino, specialist ouderenzorg, via 026 751 6510 of a.poulino@pleyade.nl.
Zie jij deze baan helemaal zitten? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Een VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

We kijken uit naar je reactie!

Kijk voor meer informatie over Pleyade op pleyade.nl.

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Contract
Werkuren:
Fulltime
Parttime
Werkdagen:
Wisselende diensten
Startdatum:
21-06-2021
Locatie:
Arnhem
Contactpersonen:
Amy Poulino
tel.: +31 26 751 6510
Company homepage:
http://www.pleyade.nl