Pleyade

24-32 uur per week

Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV)

Ben jij een inspirerende collega die cliënten ondersteunt in passende zelfredzaamheid? Vind jij het belangrijk om de regie bij de cliënten te leggen? Lijkt het jou leuk om vanuit teamverband zorg op maat te bieden? Ben je flexibel en heb je een grote mate van zelfstandigheid? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit is jouw werkplek

Wonen aan het water; onze woonlocatie Lobede ligt direct aan de Rijn in het rustige dorpje Tolkamer. Deze locatie heeft twee soorten woningen. Zelfstandig wonen en intensieve zorg. Er wonen zo’n 70 bewoners en er werken een kleine 140 medewerkers. Een populaire locatie bij studenten!

Dit is jouw baan

Als EVV’er ben je het eerste aanspreekpunt en gesprekspartner voor onze cliënten en hun familie of mantelzorger. Je vertaalt de behoeften en wensen van cliënten naar een persoonlijk zorgleefplan en hebt een coördinerende rol in het zorgproces. Door jouw aanpassingsvermogen en creativiteit kun je actief inspelen op de constante veranderingen in de zorgbehoeften van de cliënt. Tot je taken behoort het coördineren van de opname, het opstellen van zorgplannen en je neemt deel aan het multidisciplinair overleg (MDO). Je volgt nieuwe ontwikkelingen en je zorgt voor een optimale uitvoering van het zorgleefplan. Tot slot verricht je alle voorkomende handelingen en werkzaamheden die nodig zijn voor de verzorging van onze cliënten.

De inhoud van deze functie is misschien niet uniek, maar dit wel: iedere werkdag geniet je van het mooiste uitzicht van de omgeving. Locatie Lobede ligt namelijk prachtig aan de Rijn! Prettige voorzieningen en het échte dorpsgevoel maken deze locatie een bijzonder fijne plek om te wonen en werken. De lokale gemeenschap betrekt de bewoner bij veel activiteiten en komt geregeld op bezoek. Daarnaast werken we hard aan de werkbalans van de zorgteams, daarom beschikken zij over team- en zorggezellen. De teamgezel helpt mee in de zorg en ondersteunt de zorgmedewerkers. De zorggezel is er voor nóg meer persoonlijke aandacht voor de cliënten.

Dit bieden wij

  • We bieden een dienstverband voor de duur van één jaar voor 24-32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Het salaris is conform CAO-VVT*, FWG 40. Jouw inschaling in de functieschaal vindt plaats op basis van jouw opleiding en ervaring met een maximum van € 3.502,58 bruto per maand op fulltime basis. Dit is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Je komt te werken bij een innovatieve organisatie in een inspirerende werkomgeving met veel ruimte en vrijheid ten aanzien van de uitvoering van je werkzaamheden.
  • Extra arbeidsvoorwaarden; uitruil van reiskosten, sporten met korting en voordeel op diverse lidmaatschappen. Daarnaast kun je een nieuwe fiets, telefoon of computer voordelig aanschaffen.

Dit ben jij

Voor deze afwisselende functie vragen wij van jou een grote mate van zelfstandigheid en heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent betrokken bij mensen en hebt plezier in het verzorgen van cliënten, zoveel als mogelijk naar hun eigen wensen. Verder ben je een echte teamspeler. Naast ervaring beschik je tenminste over een diploma verzorgende IG. Door jouw slimme en aanstekelijke manier van werken zet je niet alleen jezelf, maar ook jouw collega’s in hun kracht. Je realiseert je dat een optimale teamprestatie doorslaggevend is voor cliënttevredenheid. Hieraan lever je dan ook graag een bijdrage. Verder ben je te typeren als een iemand die voldoening haalt uit het werken met en voor mensen. Je bent flexibel en bereid om op verschillende tijden/dagen te werken. Ben je een leergierige verzorgende IG, maar beschik jij nog niet over het diploma EVV’er? Ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Binnen Pleyade krijg je namelijk de ruimte om je ambities waar te maken! 

Werken bij Pleyade

Bij Pleyade wonen ouderen die zorg en ondersteuning nodig hebben in Arnhem, Elst, de Liemers en Wolfheze. Maar op een manier die het beste bij hem of haar past! Als medewerker leer je dus denken en handelen vanuit hun wensen en behoeften. Wij zijn betrokken, respectvol en hebben oprechte aandacht voor de bewoner. Dat zij zich goed voelen, daar zetten we ons elke dag voor in. In het kort: wij staan voor ‘koester het contact’. Kijk voor meer informatie over Pleyade op www.pleyade.nl.

Meer informatie

Wil jij écht iets veranderen in de ouderenzorg? Pleyade ook! Wij hebben hier al grote stappen in gezet: meer aandacht voor bewoners, inzet van innovatieve zorgtechnologie en het verlagen van werkdruk. Ben jij ambitieus, gedreven en een tikje eigenwijs? Dan pas je bij ons. We zoeken op korte termijn een EVV'er, maar er is geen specifieke sluitingsdatum op deze vacature van toepassing. We stoppen pas met zoeken als we de ideale kandidaat hebben gevonden. Reageer dus tijdig, dan zullen wij ook snel schakelen! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Karlijn Ratering, teamhoofd, op telefoonnummer 06-53919207 of stuur een mail naar k.ratering@pleyade.nl. We kijken uit naar je sollicitatie!

* In 2024 wordt je salaris nogmaals verhoogd met 2,5% conform de CAO afspraken. 

Wij verzorgen zelf de werving. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

Regio:
Gelderland
Nederland
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Wisselende diensten
Sluitingsdatum:
27-05-2024
Startdatum:
28-01-2024
Locatie:
Lobede
Contactpersonen:
Jolanda de Waal
tel.: +31 646305633
Bedrijfspagina:
http://www.pleyade.nl