Pleyade

Uren in overleg

Verzorgende / Verpleegkundige

Voor jou als verzorgende en/ of verpleegkundige zijn de mogelijkheden bij Pleyade zeer divers en uitdagend. Bijvoorbeeld op Pleyade Revalidatie in Arnhem-Zuid. Kom kennismaken of solliciteer direct!

Dit is jouw werkplek

Op de revalidatielocatie herstellen en revalideren ouderen na bijvoorbeeld een beroerte, delier of operatie. Deze revalidatielocatie ligt in de rustige wijk Vredenburg/Kronenburg in Arnhem-Zuid. Er zijn 40 kamers. We helpen mensen weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen. Ieder revalidatietraject is anders, want ieder mens is anders. Het is een dynamische werkomgeving; bewoners komen en gaan. Het is vaak hollen of stilstaan; dat moet je liggen. Als dynamisch werken in een saamhorig team bij je past, is dit jouw werkplek!  

De revalidatiezorg die Pleyade biedt, wordt in de toekomst onderdeel van het nieuwe woonomgeving Pleynkwartier.

Dit is jouw baan

Wij zijn op zoek naar collega's! Jij doet wat nodig is voor het welzijn van de cliënten die revalideren bij Pleyade. Jij bent hun eerste aanspreekpunt en houdt daarnaast contact met familie en mantelzorgers. Als verzorgende of verpleegkundige heb je een coördinerende rol in de ondersteuning en zorg rondom cliënten tijdens hun verblijf. Jij helpt hen bij het behalen van hun revalidatiedoelen. Je werkt samen met deskundige collega’s, zoals artsen, verpleegkundigen, behandelaars en andere verzorgenden. Samen met hen zet jij je in voor een fijn verblijf voor de mensen die jij ondersteunt. Een gevarieerd pakket van taken en verantwoordelijkheden, waarbinnen jij bepaalt hoe je ze invult. Je werktijden en -dagen stem je af met je team.

Dit bieden wij

  • Je krijgt direct een vast contract.
  • Het salaris is conform CAO-VVT* (verzorgende FWG 35 en verpleegkundige FWG 45), met een maximum van € 3.256,53 (FWG 35) en € 3.848,27 (FWG 45) bruto per maand op fulltime basis. Dit is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Extra arbeidsvoorwaarden; uitruil van reiskosten, sporten met korting en voordeel op diverse lidmaatschappen. Daarnaast kun je een nieuwe fiets, telefoon of computer voordelig aanschaffen.
  • Wil jij je graag verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld doorgroeien tot verpleegkundige of werkbegeleider van leerlingen? Bij Pleyade krijg je de ruimte om je ambities waar te maken!

Dit ben jij

“Welk belang heeft een cliënt hierbij?” Als gediplomeerd verzorgende IG of verpleegkundige stel jij jezelf dagelijks deze vraag. Je bekijkt alles wat je doet door de ogen van de mensen die je verzorgt. Het is voor jou vanzelfsprekend dat jouw zorgverlening past bij hun revalidatiedoelen. Als collega ben je ondernemend en betrokken. Je neemt je verantwoordelijkheid en toont initiatief. Je signaleert wat er nodig is en regelt dat het gebeurt. Zelfstandig, samen met je collega’s of met je manager.
Je bent een sociaal mens en hebt plezier in het werken met ouderen, al dan niet met geheugenproblematiek. Je bent altijd met hen in contact: ondersteunend waar het kan, sturend waar het moet en altijd respectvol.

Werken bij Pleyade

Bij Pleyade wonen ouderen die zorg en ondersteuning nodig hebben in Arnhem, Elst, de Liemers en Wolfheze. Maar op een manier die het beste bij hem of haar past! Als medewerker leer je dus denken en handelen vanuit hun wensen en behoeften. Wij zijn betrokken, respectvol en hebben oprechte aandacht voor de bewoner. Dat zij zich goed voelen, daar zetten we ons elke dag voor in. In het kort: wij staan voor ‘koester het contact’. Meer weten over Pleyade? Kijk op pleyade.nl.

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze baan en het werken bij Pleyade Revalidatie kun je contact opnemen met Jennie Herikhuisen Teamhoofd via, 06 - 5469 3549. Zie jij deze baan helemaal zitten? Solliciteer via de sollicitatiebutton. Een VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. We kijken uit naar je reactie!

*In 2024 wordt je salaris nogmaals verhoogd met 2,5% conform de CAO afspraken. 

Wij verzorgen zelf de werving. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

 

Regio:
Gelderland
Nederland
Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Nacht
Sluitingsdatum:
27-05-2024
Startdatum:
27-01-2024
Locatie:
Revalidatie
Contactpersonen:
Jennie Herikhuisen
tel.: +31 06 - 5469 3549
Bedrijfspagina:
http://www.pleyade.nl