Pleyade

Uren in overleg

Helpende Plus

Wil jij een positieve impact hebben op het leven van ouderen en tegelijkertijd jouw passie voor zorg en welzijn benutten? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Helpende Plus die ons team wil versterken!

Dit is jouw locatie

Eldenstaete ligt aan de rand van Elden aan de zuidkant van Arnhem. De woonlocatie is verdeeld over 3 gebouwen. Eldenstaete bestaat uit 29 kleine woongroepen, daardoor voelt het als thuis. Collega’s draaien van A tot Z het huishouden voor 6 bewoners in een woongroep. Als je blij wordt van steeds dezelfde dingen op steeds dezelfde manier doen, zit je bij ons niet goed. We vinken geen lijstjes af, maar bouwen warme, waardevolle relaties met de bewoner op. In het restaurant van Eldenstaete kan je heerlijk genieten van een lunch of drankje met collega’s!

Dit is jouw baan

De behoeften van de bewoner staat bij Pleyade centraal. Als Helpende Plus assisteer je de bewoner bij zijn dagelijkse routines. Verzorgen, aankleden het toedienen van medicatie; je draait je hand nergens voor om! Daarnaast ondersteun je je collega’s bij de verzorgende- en verpleegtechnische taken. Jij kent de bewoners door en door en wanneer zijn of haar behoefte verandert of extra zorg nodig is dan pak je dit op met jouw collega’s. Gezamenlijk gaan jullie op zoek naar een oplossing om elke bewoner de best mogelijke ondersteuning te bieden. Je werkt nauw samen met ervaren collega's, waaronder verzorgenden, verpleegkundigen andere helpenden. Samen zetten jullie je in voor het welzijn van iedere bewoner. Je werktijden en -dagen stem je af in overleg met je leidinggevende en collega's.

Dit ben jij

Je bent een gediplomeerd Helpende Zorg en Welzijn (mbo niveau 2) met keuzedeel Helpende Plus. Het is jouw tweede natuur om ervoor te zorgen dat jouw zorg en assistentie naadloos aansluiten op de individuele wensen en behoeften van de bewoner. Als collega ben je zowel ondernemend als betrokken. Verantwoordelijkheid nemen, initiatief tonen en proactief meedenken over verbeteringen zijn eigenschappen die bij jou passen. Je herkent wat er nodig is en bent een echte aanpakker! Jouw sociale karakter komt goed tot uiting in je plezier om met ouderen te werken.

Dit bieden wij

  • Je krijgt van ons een contract en uren zijn in overleg te bepalen. We kijken samen wat het beste past voor jou. 
  • Je salaris is conform CAO-VVT*, FWG 30. Jouw inschaling in de functieschaal vindt plaats op basis van jouw opleiding en ervaring met een maximum van € 3.013,60 bruto per maand op fulltime basis. Dit is exclusief onregelmatigheidstoeslag, 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Extra arbeidsvoorwaarden; uitruil reiskosten, sporten met korting en voordeel op diverse lidmaatschappen. Daarnaast kun je een nieuwe fiets, telefoon of computer voordelig aanschaffen.
  • Wil jij je graag verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld een aanvullende opleiding volgen of meewerken aan projecten? Bij Pleyade krijg je de ruimte om je ambities waar te maken!

Werken bij Pleyade

Bij Pleyade wonen ouderen die zorg en ondersteuning nodig hebben in Arnhem, Elst, de Liemers en Wolfheze. Maar op een manier die het beste bij hem of haar past! Als medewerker leer je dus denken en handelen vanuit hun wensen en behoeften. Wij zijn betrokken, respectvol en hebben oprechte aandacht voor de bewoner. Dat zij zich goed voelen, daar zetten we ons elke dag voor in. In het kort: wij staan voor ‘koester het contact’. Kijk voor meer informatie over Pleyade op www.pleyade.nl.

Enthousiast?

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Ilse van den Broek , teamhoofd, via 06-54771847 of Ineke Vromen via 06 - 2171 0462  Een VOG en een referentie-check zijn standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure.

* In 2024 wordt je salaris nogmaals verhoogd met 2,5% conform de CAO afspraken. Dit is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.

Zie jij deze baan helemaal zitten? Solliciteer dan via de button. We kijken uit naar jouw reactie!
Wij verzorgen zelf de werving. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

Regio:
Gelderland
Nederland
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Wisselende diensten
Sluitingsdatum:
28-05-2024
Startdatum:
28-01-2024
Locatie:
Eldenstaete
Contactpersonen:
Ilse van den Broek (Gebouw B)
tel.: +31 6 5477 1847
mobiel: +31 6 5477 1847
Bedrijfspagina:
http://www.pleyade.nl