Pleyade

16 uur per week

Verzorgende IG/MZ voor de nacht

Jij vindt dat mensen zelf moeten kunnen bepalen hoe zij willen leven, ook wanneer zij hierbij ondersteuning nodig hebben. Daarom wil jij werken bij Pleyade op Polderhof. Kom kennismaken of solliciteer direct!

Dit is jouw werkplek

Polderhof ligt midden in het gezellige Malburgen-West in Arnhem-Zuid. Met maar 4 woningen is het een kleinschalige locatie. Er heerst een echt familiegevoel. De bewoners wonen zelfstandig en zijn in de regie. Pleyade biedt hier zorg op maat; afgestemd op de persoonlijkheid en levensstijl van elke bewoner.

Dit is jouw baan

Als verzorgende IG (nachtdienst) zorg je voor een goede nachtrust en biedt je zorg en begeleiding naar wens of volgens afspraak. Je rapporteert zorgvuldig in het dossier van de bewoner en houdt zonodig contact met familie en mantelzorgers en betrekt hen actief bij het creëren van een fijne woonbeleving voor hun naaste. Jouw manier van werken stem je altijd af op de behoeften van de individuele bewoner. Omdat jij deze behoeften continu toetst, bemerk je elke verandering hierin.

We zijn op zoek naar een medewerker voor de nacht. Je krijgt veel ruimte voor ontwikkeling, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.
Je werkt samen met deskundige collega’s en als team leren jullie met én van elkaar. 

Dit bieden wij

  • Je krijgt een direct een vast contract voor 16 per week, meer of minder uren bespreekbaar.
  • Het salaris is conform CAO-VVT,* FWG 35: maximaal € 3.256,53 per maand op basis van 36 uur, exclusief 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Uiteraard kun je als medewerker van Pleyade kiezen uit extra arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld de uitruil reiskosten, sporten met korting en voordeel op diverse lidmaatschappen. Daarnaast kun je een nieuwe fiets, telefoon of computer voordelig aanschaffen.
  • Wil jij je graag verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld een opleiding volgen of werkbegeleider worden van leerlingen? Bij Pleyade krijg je de ruimte om je ambities waar te maken!

Dit ben jij

Jij geniet van je vak en wil jouw kennis en kunde inzetten om ouderen een fijne woonbeleving te geven. Jij weet dat elk mens uniek is en kijkt verder dan hun zorgvraag of ziektebeeld. Als collega ben je ondernemend en betrokken. Je werkt graag samen, maar neemt ook je eigen verantwoordelijkheid.
Je hebt een mbo-diploma Verzorgende IG of Medewerker maatschappelijke zorg en bent bereid om eventueel aanvullende scholing te volgen, die nodig is voor deze functie.

Werken bij Pleyade

Bij Pleyade wonen ouderen die zorg en ondersteuning nodig hebben in Arnhem, Elst, Duiven, Zevenaar, Tolkamer, Giesbeek en Wolfheze. Maar op een manier die het beste bij hem of haar past! Als medewerker leer je dus denken en handelen vanuit hun wensen en behoeften. Wij zijn betrokken, respectvol en hebben oprechte aandacht voor de bewoner. Dat zij zich goed voelen, daar zetten we ons elke dag voor in. In het kort: wij staan voor ‘koester het contact’. Meer weten over Pleyade? Kijk op pleyade.nl.

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze baan en het werken bij Pleyade kun je contact opnemen met Charissa Berends, Teamhoofd, via 06 - 1554 0309. Een VOG en referentiecheck zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Zie jij deze baan helemaal zitten? Kom kennismaken of solliciteer direct! We kijken uit naar je reactie!

*In 2024 wordt je salaris nogmaals verhoogd met 2,5% conform de CAO afspraken. Dit is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.

Wij verzorgen zelf de werving. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

Regio:
Gelderland
Nederland
Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Nacht
Sluitingsdatum:
29-05-2024
Startdatum:
18-01-2024
Locatie:
Polderhof
Contactpersonen:
Charissa Berends
tel.: +31 6 15540309
mobiel: +31 6 15540309
Bedrijfspagina:
http://www.pleyade.nl