Pleyade

Uren in overleg

Meer dan vakantiewerk

Lekker verdienen en werken wanneer jij wil; wie wil dat nou niet? Wil jij iets betekenen voor een ander en werkervaring op doen? Wil jij flexibel werken, maar wel de vastigheid van een langdurig contract? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De glimlach van een bewoner. Een dankbare blik. Een goed gevoel wanneer je naar huis gaat. Talloze kleine geluksmomentjes in een werkdag: dát is werken bij Pleyade.
Pleyade heeft verschillende locaties in Arnhem, Elst, de Liemers en Wolfheze. Genoeg opties om dichtbij huis te werken!

Dit is jouw baan

Bij Pleyade leeft de bewoner zijn/haar eigen leven. Jij helpt daar waar nodig. Vanuit de functie die het beste aansluit op jouw ervaring en opleiding. Bijvoorbeeld een in de zorg. Dan ondersteun je bewoners bij het opstaan en naar bed gaan, de persoonlijke verzorging en eetmomenten. Maar Pleyade biedt nog veel meer dan dat! Wat dacht je van werken in één van onze mooie horecagelegenheden of samen met de bewoners leuke activiteiten ondernemen? Altijd in overleg met een enthousiast en vriendelijk team. 

Dit bieden wij

  • Je verdient minimaal € 13,78 per uur! Dit is exclusief onregelmatigheidstoeslag, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Hoeveel je precies gaat verdienen hangt af van jouw opleiding en opleidingsjaar.
  • Wij bieden alle medewerkers met een bijbaan een eerste contract aan voor 7 maanden (minimaal 2 uur per week). Waarom? Omdat wij geloven in jou en hopen dat je blijft! Tentamens? Druk met studeren? Dan werk je even niet. Vrije weekenden? Vakantie? Dan kan jij bij ons lekker veel uren maken! Kortom: een baan die prima te combineren is met de tijd die jij nodig hebt voor jouw opleiding.
  • Uiteraard kun je als medewerker van Pleyade kiezen uit extra arbeidsvoorwaarden, je kan bijvoorbeeld een nieuwe fiets, telefoon of computer voordelig aanschaffen.
  • Wil jij je graag verder ontwikkelen? Bij Pleyade krijg je de ruimte om je ambities waar te maken!
  • En last but nog least: fijne collega's!

Dit ben jij

Je bent betrokken, enthousiast en wil graag iets betekenen voor een ander. Je kunt zelfstandig werken en vindt het niet vervelend om hulp te vragen als je er even niet uitkomt. 

Meer informatie

Wacht niet langer en solliciteer direct! Indien je voorkeur hebt voor een locatie kan je dit in het sollicitatieformulier aangeven.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van ons recruitment team: Roxanne Broekman 06-21868131 of Julie Schonk 06-5753 8404 of stuur een mail naar werken@pleyade.nl.

Regio:
Gelderland
Nederland
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Wisselende diensten
Sluitingsdatum:
01-07-2024
Startdatum:
09-02-2024
Locatie:
Verschillende locaties
Contactpersonen:
Julie Schonk
tel.: +31 657538404
mobiel: +31 657538404
Bedrijfspagina:
http://www.pleyade.nl