Pleyade

Uren in overleg

Basisarts/ANIOS

Wil jij dat ouderen zelf bepalen hoe ze leven en dit zo lang mogelijk, met jouw kennis en expertise, faciliteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit is jouw baan

Als basisarts hoor je bij onze medische vakgroep. Het team bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen, verpleegkundig specialisten, physician assistants en er zijn ook enkele opleidingsplaatsen. Vakinhoudelijke bijscholingen en kennissessies maken onderdeel uit van je dagelijkse praktijk. Je krijgt supervisie van de specialist ouderengeneeskunde en alle ondersteuning die je nodig hebt. Pak je regie en ontdek je talenten! Wij dagen je uit om zelf werk te maken van jouw persoonlijke en professionele groei. Mobiliteit, eigen regie, ambassadeurschap en een goede balans tussen werk en privé zijn belangrijke thema´s voor Pleyade als werkgever. 

Diensten? Ja, wij vragen je om minimaal 2 keer per maand gesplitste weekenddiensten en minimaal 2 keer per maand avonddiensten te werken. 

Dit bieden wij

  • Je komt direct in vaste dienst.
  • Het salaris is conform CAO-VVT*, FWG 65. Jouw inschaling in de functieschaal vindt plaats op basis van jouw opleiding en ervaring met een maximum van € 6.583,78  bruto per maand op fulltime basis. Dit is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. 
  • Jouw pensioen wordt verder opgebouwd bij PFZW.
  • Als medewerker van Pleyade kun je kiezen uit extra arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld het voordelig aanschaffen van een telefoon of computer.
  • Pleyade heeft oog voor talent en vindt het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld door het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek of het meewerken aan projecten. Ook een kaderopleiding of de wens om opleider te worden behoort tot de mogelijkheden. Jij bepaalt je eigen koers en wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.
  • En last but nog least; fijne collega's!

Dit ben jij

Je bent ondernemend en hebt een innovatieve kijk op de toekomst van de ouderenzorg. Je hebt een afgeronde artsenopleiding en staat geregistreerd als basisarts in het BIG-register. Minimaal 1 jaar klinische werkervaring is een pré. Je bent een daadkrachtig, leergierig, begripvol en zoekt altijd naar kansen en oplossingen. Je communiceert op een heldere en directe wijze en kan goed samenwerken in teamverband. 

Werken bij Pleyade

Bij Pleyade wonen ouderen die zorg en ondersteuning nodig hebben in Arnhem, Elst, de Liemers en Wolfheze. Maar op een manier die het beste bij hem of haar past! Als medewerker leer je dus denken en handelen vanuit hun wensen en behoeften. Wij zijn betrokken, respectvol en hebben oprechte aandacht voor de bewoner. Dat zij zich goed voelen, daar zetten we ons elke dag voor in. In het kort: wij staan voor 'koester het contact'. Kijk voor meer informatie over Pleyade op www.pleyade.nl.

Enthousiast?

We zijn benieuwd naar jouw kennis, ervaring, uitdagingen en wensen. Wil je meteen solliciteren? Dat kan via de link in de sollicitatie button of via onze website www.werkenbijpleyade.nl De vacature staat langere tijd open, wij benaderen sollicitanten tussentijds. Loop je liever eerst een dag(-deel) mee of heb je nog vragen over de vacature, dan kun je contact opnemen met Guus Arends, specialist ouderengeneeskunde, via 026 751 7300. Een VOG en referentiecheck zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook kun je gevraagd worden om een online assessment te doen.

We kijken uit naar je reactie! 

*In 2024 wordt je salaris verhoogd met 2,5% conform de CAO afspraken. 

Wij verzorgen zelf de werving. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

Regio:
Gelderland
Nederland
Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd
Werkuren:
Fulltime
Parttime
Werkdagen:
Wisselende diensten
Sluitingsdatum:
01-06-2024
Startdatum:
26-01-2024
Locatie:
Verschillende locaties
Contactpersonen:
Guus Arends
tel.: +31 6 319 902 97
mobiel: +31 6 319 902 97
Bedrijfspagina:
http://www.pleyade.nl