Pleyade

12 tot 15 uur per week

Teamgezel

Sta je te trappelen om in de zorg aan de slag te gaan, maar je hebt geen zorgdiploma? Dat hoeft ook niet! Als teamgezel ondersteun je het zorgteam in hun dagelijks werk en bezorg je jouw collega’s en de bewoners een fijne dag. Klinkt dit als dé baan voor jou? Lees dan snel verder en solliciteer op deze leuke vacature.

Dit is jouw werkplek

Subenhara is een kleinschalige locatie met maximaal 36 bewoners. De locatie staat net buiten het centrum van Zevenaar. Het contact tussen bewoners , familie en personeel is nauw. Pleyade biedt hier zorg op maat; afgestemd op de persoonlijkheid en levensstijl van elke bewoner.

Dit is jouw baan

Jij helpt je collega's mee in hun dagelijkse werk; samen zorgen jullie dat iedere bewoner de ondersteuning krijgt die past bij zijn of haar wensen en behoeften. Je wordt gekoppeld aan een collega en met elkaar stemmen jullie per dag af welke taken jij gaat oppakken. Je ondersteunt bij de maaltijden in de huiskamer of in het gezellige restaurant. Je draagt zorg voor een goede sfeer en geeft persoonlijke aandacht aan bewoners. Je biedt daarnaast collega’s een helpende hand bij het douchen en aankleden van bewoners. Kortom als teamgezel ziet elke dag er weer anders uit en dat maakt deze baan zo leuk!

Dit bieden wij

  • We bieden jou een dienstverband voor 12 tot 15 uur per week, meer of minder uren in overleg bespreekbaar.
  • Het salaris is conform CAO-VVT*, FWG 15. minimaal €13,78 en maximaal €16,72 per bruto per uur. Jouw inschaling in de functieschaal vindt plaats op basis van jouw opleiding en ervaring. Dit is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Extra arbeidsvoorwaarden; uitruil van reiskosten, sporten met korting en voordeel op diverse lidmaatschappen. Daarnaast kun je een nieuwe fiets, telefoon of computer voordelig aanschaffen. Wil jij je graag verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld een aanvullende opleiding volgen of meewerken aan projecten? Bij Pleyade krijg je de ruimte om je ambities waar te maken!

Dit ben jij

Jij bent een echte zorgprofessional die begrijpt dat de zorg continue verandert. Je bent sociaal, betrokken, respectvol en hebt echt aandacht voor mensen. Of het nu een bewoner, zijn of haar familielid of één van je collega’s is. Je bent ondernemend; dat betekent dat je ziet wat er moet gebeuren, je handen uit de mouwen steekt en (pro)actief meedenkt met je collega’s. Zorg op maat bieden terwijl je je eigen grenzen bewaakt: daar sta jij voor! We leren met en van elkaar!

Werken bij Pleyade

Bij Pleyade wonen ouderen die zorg en ondersteuning nodig hebben in Arnhem, Elst, de Liemers en Wolfheze. Maar op een manier die het beste bij hem of haar past! Als medewerker leer je dus denken en handelen vanuit hun wensen en behoeften. Wij zijn betrokken, respectvol en hebben oprechte aandacht voor de bewoner. Dat zij zich goed voelen, daar zetten we ons elke dag voor in. In het kort: wij staan voor ‘koester het contact’. Meer weten over Pleyade? Kijk op pleyade.nl.

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze baan en het werken bij Pleyade kun je contact opnemen met Marijn Lap (Teamhoofd) via, 06 - 2516 7278
Zie jij deze baan helemaal zitten? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Een VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

We kijken uit naar je reactie!

*In 2024 wordt je salaris nogmaals verhoogd met 2,5% conform de CAO afspraken.

Wij verzorgen zelf de werving. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Wisselende diensten
Sluitingsdatum:
08-06-2024
Startdatum:
08-02-2024
Locatie:
Subenhara
Contactpersonen:
Marijn Lap
tel.: +31 62516 7278
Bedrijfspagina:
http://www.pleyade.nl