Woonlocatie

Verpleegkundige op locatie

Jij vindt dat mensen zelf moeten kunnen bepalen hoe zij willen leven, ook wanneer zij hierbij ondersteuning nodig hebben. Als verpleegkundige verleen je zorg aan bewoners, coach je collega’s en help je mee om de kwaliteit van zorg, op jouw locatie én binnen de organisatie, te verder te vergroten. Kies voor een baan als verpleegkundige bij Pleyade. Kom kennismaken, een dag meelopen of solliciteer direct!

Dit is jouw werkplek

Polderhof ligt midden in het gezellige Malburgen-West in Arnhem-Zuid. Met maar 4 woningen is het een kleinschalige locatie. Er heerst een echt familiegevoel. De bewoners wonen zelfstandig en zijn in de regie. Pleyade biedt hier zorg op maat; afgestemd op de persoonlijkheid en levensstijl van elke bewoner.

Dit is jouw baan

Als verpleegkundige verleen je ondersteuning en zorg aan bewoners, zowel in dagelijkse als in complexe en acute situaties. Hierbij zijn de behoeften en wensen van de bewoners het uitgangspunt, waarbij jij eventuele veranderingen signaleert. Je coördineert het zorgproces en stimuleert de multidisciplinaire samenwerking rondom een bewoner.

Je coacht collega’s vanuit jouw vakinhoudelijke kennis, de visie en de kernwaarden van Pleyade en draagt eraan bij dat ze zelfstandig kunnen functioneren. Ook geef je begeleiding en ondersteuning aan collega’s en leerlingen, onder meer met klinische lessen en training ‘on the job’. Samen met het teamhoofd bevorder en bewaak je de kwaliteit van de zorg binnen het team. Je adviseert het teamhoofd over teamontwikkeling, deskundigheidsbevordering en begeleiding van verzorgenden. Daarnaast werk je nauw samen met andere verpleegkundigen aan kwaliteitsborging en –bevordering, waarbij je kansen signaleert en deze samen met het team oppakt.

Kortom: jij laat de meerwaarde van een verpleegkundige zien, binnen het team, op jouw locatie en binnen de organisatie. De werktijden, die je afstemt binnen je team, zijn flexibel, gezond en gevarieerd. De ochtend en avond, in zowel korte als lange diensten, bieden veel mogelijkheden voor een goede balans tussen werk en privé.

Dit bieden wij

  • Je krijgt direct een vast contract van 24 tot 32 uur per week. Meer of minder uren zijn bespreekbaar. 
  • Het salaris is conform CAO-VVT,* FWG 45. Jouw inschaling in de functieschaal vindt plaats op basis van jouw opleiding en ervaring met een maximum van € 3.848,27 bruto per maand op fulltime basis. Dit is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Extra arbeidsvoorwaarden; uitruil van reiskosten, sporten met korting en voordeel op diverse lidmaatschappen. Daarnaast kun je een nieuwe fiets, telefoon of computer voordelig aanschaffen.
  • Wil jij je graag verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld meewerken in projecten of leerling-verpleegkundigen begeleiden bij hun werk? Bij Pleyade krijg je de ruimte om je ambities waar te maken!

Dit ben jij

Jij haalt voldoening uit het verlenen van verpleegkundige zorg en het adviseren van de verzorgenden en helpenden op de locatie. Je hebt een actieve, preventieve en signalerende houding. Jouw vakkennis houd je actueel en je deelt deze graag met je collega’s. Je gelooft in belevingsgerichte zorg en werkt vanuit de wensen en behoeften van de bewoner. Als collega ben je betrokken en zoek je de samenwerking op in jouw team om de beste ondersteuning te kunnen en te blijven bieden. Als mens ben je sociaal en ondernemend. Uiteraard beschik je over minimaal een diploma mbo-4 verpleegkunde en een geldige BIG-registratie, bij voorkeur aangevuld met enkele jaren werkervaring.

Werken bij Pleyade

Bij Pleyade wonen ouderen die zorg en ondersteuning nodig hebben in Arnhem, Elst, de Liemers en Wolfheze. Maar op een manier die het beste bij hem of haar past! Als medewerker leer je dus denken en handelen vanuit hun wensen en behoeften. Wij zijn betrokken, respectvol en hebben oprechte aandacht voor de bewoner. Dat zij zich goed voelen, daar zetten we ons elke dag voor in. In het kort: wij staan voor ‘koester het contact’. Meer weten over Pleyade? Kijk op pleyade.nl.

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze baan en het werken bij Pleyade kun je contact opnemen met Charissa Berends, teamhoofd, via 06 - 1554 0309Zie jij deze baan helemaal zitten? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Een VOG en referentiecheck zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. We kijken uit naar je reactie!

*In 2024 wordt je salaris nogmaals verhoogd met 5% conform de CAO afspraken. 

Wij verzorgen zelf de werving. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

Regio:
Gelderland
Nederland
Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Wisselende diensten
Sluitingsdatum:
25-05-2024
Startdatum:
28-03-2024
Locatie:
Polderhof
Contactpersonen:
Charissa Berends
tel.: +31 6 15540309
mobiel: +31 6 15540309
Bedrijfspagina:
http://www.pleyade.nl