Pleyade

16 uur per week

Teamgezel voor de nacht

Je staat te trappelen om in de zorg aan de slag te gaan, maar je hebt geen zorgdiploma? Dat hoeft ook niet! Als teamgezel ondersteun je het zorgteam in hun nachtelijk werk en bezorg je jouw collega’s en de bewoners een fijne nacht.

Dit is jouw werkplek

Wonen aan het water; onze woonlocatie Lobede ligt direct aan de Rijn in het rustige dorpje Tolkamer. Deze locatie heeft twee soorten woningen. Zelfstandig wonen en intensieve zorg. Pleyade biedt hier zorg op maat; afgestemd op de persoonlijkheid en levensstijl van elke bewoner.

Dit is jouw baan

Jij helpt de zorgmedewerkers mee in hun werk. Samen zorgen jullie voor een goede nachtrust en bied je zorg en begeleiding naar wens of volgens afspraak. Je krijgt veel ruimte voor ontwikkeling, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Je werkt samen met deskundige collega’s en als team leren jullie met én van elkaar.

Dit bieden wij

  • Wij bieden jou een contract voor 7 maanden voor 16 uur per week, met uitzicht op een vast contract. 
  • Meer of minder uren bespreekbaar.
  • Het salaris is conform CAO-VVT,* FWG 15. Jouw inschaling in de functieschaal vindt plaats op basis van jouw opleiding en ervaring met een maximum van € 2.616,15 bruto per maand op fulltime basis. Dit is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Extra arbeidsvoorwaarden; bijvoorbeeld de uitruil van reiskosten, sporten met korting en voordeel op diverse lidmaatschappen. Daarnaast kun je een nieuwe fiets, telefoon of computer voordelig aanschaffen.
  • Wil jij je graag verder ontwikkelen, bijvoorbeeld tot helpende of verzorgende IG? Bij Pleyade krijg je de ruimte om je ambities waar te maken!

Dit ben jij

Je kijkt door de ogen van de bewoner en het is voor jou vanzelfsprekend dat jouw ondersteuning aansluit op diens woonwensen en -behoeften. Je bent een enthousiaste collega en werkt graag samen met anderen. Je kunt goed zelfstandig werken en als je er even niet uitkomt, vraag je gewoon om hulp. Een keer een extra dienst draaien vind je prima, want je steekt graag je handen uit de mouwen. Je bent bereid om ook op dagdiensten, avonden, weekenden en feestdagen te werken.

Werken bij Pleyade

Bij Pleyade wonen ouderen die zorg en ondersteuning nodig hebben in Arnhem, Elst, de Liemers en Wolfheze. Maar op een manier die het beste bij hem of haar past!
Als medewerker leer je dus denken en handelen vanuit hun wensen en behoeften. Wij zijn betrokken, respectvol en hebben oprechte aandacht voor de bewoner. Dat zij zich goed voelen, daar zetten we ons elke dag voor in. In het kort: wij staan voor ‘koester het contact’. Meer weten over Pleyade? Kijk op pleyade.nl

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze baan en het werken bij Pleyade, kun je contact opnemen met Jolanda de Waal, Teamhoofd, via 06 - 4630 5633. Een VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Zie jij deze baan helemaal zitten? Kom kennismaken of solliciteer direct! We kijken uit naar je reactie!

*In 2024 wordt je salaris nogmaals verhoogd met 2,5% conform de CAO afspraken. 

Wij verzorgen zelf de werving. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

Regio:
Gelderland
Nederland
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Nacht
Sluitingsdatum:
05-06-2024
Startdatum:
05-04-2024
Locatie:
Lobede
Contactpersonen:
Jolanda de Waal
tel.: +31 646305633
Bedrijfspagina:
http://www.pleyade.nl