Pleyade

Vrijwilliger Gastvrijheid & Horeca

Ben jij een gastvrij en sociaal persoon met een passie voor horeca en ouderenzorg? Wil je graag je talenten inzetten en hou je ervan mensen een glimlach op hun gezicht te bezorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Dit is jouw werkplek

Wonen aan het water; onze woonlocatie Lobede ligt direct aan de Rijn in het rustige dorpje Tolkamer. Deze locatie heeft twee soorten woningen. Zelfstandig wonen en intensieve zorg. Pleyade biedt hier zorg op maat; afgestemd op de persoonlijkheid en levensstijl van elke bewoner. Op de begane grond bevind zich ons gezellige restaurant met terras waar bewoners, familie en wijkbewoners terecht kunnen voor iets te drinken, een maaltijd of gewoon voor een gezellig praatje. Ook vinden er diverse activiteiten plaats, waar bewoners aan kunnen deelnemen.

Jouw baan

Als vrijwilliger Gastvrijheid & Horeca bij Pleyade ondersteun jij met veel enthousiasme en betrokkenheid in het restaurant op de woonlocatie. Je ontvangt bewoners, serveert dranken en ondersteund bij de maaltijden en zorgt mede voor een schone, gezellige omgeving en ontspannen sfeer. 
 

Dit ben jij

Als vrijwilliger bij Pleyade ben je het stralende middelpunt van de locatie. Je hebt een flexibele opstelling, bent integer, hebt oog voor detail en affiniteit met ouderen en interesse  in hun verhalen. Je beheerst de Nederlandse taal zo, dat je je goed verstaanbaar kan maken. Je bent geduldig en kan je aanpassen aan het tempo van de bewoner.

Dit bieden wij

  • We bieden je een samenwerkingsovereenkomst met een proeftijd van zes weken.
  • Wij hebben 7 dagen in de week werk als je wil! Een dagdeel, hele dagen; alles is bespreekbaar.
  • Je ontvangt van ons reiskosten woon-werkverkeer (ov óf 0.27ct per kilometer).
  • Je ontvangt presentjes bij bijzondere momenten.
  • En last but not least: fijne collega’s!

Werken bij Pleyade

Bij Pleyade wonen ouderen die zorg en ondersteuning nodig hebben in Arnhem, Elst, de Liemers en Wolfheze. Maar op een manier die het beste bij hem of haar past! Als medewerker leer je dus denken en handelen vanuit hun wensen en behoeften. Wij zijn betrokken, respectvol en hebben oprechte aandacht voor de bewoner. Dat zij zich goed voelen, daar zetten we ons elke dag voor in. In het kort: wij staan voor ‘koester het contact’. Kijk voor meer informatie over Pleyade op www.pleyade.nl.

Enthousiast?

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Mardy Dekker-Wolsing via 06 - 1542 2123. Een VOG is standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Zie jij deze vrijwilligersfunctie helemaal zitten? Solliciteer dan via de button. We kijken uit naar jouw reactie!



Wij verzorgen zelf de werving. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

Regio:
Gelderland
Nederland
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Vrijwilliger
Werkdagen:
Dag
Sluitingsdatum:
19-05-2024
Startdatum:
17-04-2024
Locatie:
Lobede
Contactpersonen:
Mardy Dekker - Wolsing
mobiel: 06 15422123
Bedrijfspagina:
http://www.pleyade.nl