Pleyade

32-36 uur per week

Teamhoofd Zorg

Ben je op zoek naar een werkplek waar je zorg en zakelijkheid kan combineren? Ben jij een warme persoonlijkheid die de rust en het overzicht weet te houden? Zorg jij voor een georganiseerde en prettige werkomgeving waarin jouw team optimaal kan presteren? 
Dan zoeken wij jou! 

Dit is jouw werkplek

De woonlocaties van Pleyade zijn heel divers; van kleinschalig tot omvangrijk, landelijk of centraal gelegen. Bewoners hebben hun eigen appartement of wonen in groepsverband. Elke locatie heeft een eigen sfeer en cultuur, maar één ding hebben ze allemaal met elkaar gemeen: de bewoners zijn in de regie. De medewerkers van Pleyade zijn er op het moment dat het nodig is, met ondersteuning die is afgestemd op de persoonlijkheid en levensstijl van elke bewoner. 

Het Schild ligt midden in Wolfheze in een bosrijke en groene omgeving. Het Schild is een hechte woongemeenschap waar bewoners naar elkaar om kijken. Pleyade biedt hier zorg op maat; afgestemd op de persoonlijkheid en levensstijl van elke bewoner. Het Schild is speciaal ingericht voor mensen met een visuele beperking met of zonder zorgvraag. Een diversiteit aan bewoners; dit maakt Het Schild uniek!


Voor onze woonlocatie Het Schild zijn wij op zoek naar een enthousiast, warm en verbindend teamhoofd.

 

Dit is jouw baan

Als teamhoofd bij Het Schild ben je verantwoordelijk voor jouw woonlocatie. Het welzijn van de bewoners en het werkplezier van je medewerkers is het belangrijkste! Uiteraard passend binnen het financiële kader. Het management en de ondersteunende teams, zoals HR, kwaliteit en beleid en business control, helpen jou hierbij. Ook werk je samen met leidinggevenden van andere locaties, bijvoorbeeld om even te sparren of om specifieke onderwerpen en ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Daarnaast werk je, soms samen met collega teamhoofden, aan thema’s die de komende tijd in ons werkgebied spelen. Het Schild is in 2022 overgenomen door Pleyade. We zijn nog volop in ontwikkeling op deze locatie en maken mooie stappen in kwaliteitsverbetering. Zie jij dit als een uitdaging en hou je van bouwen en (door)ontwikkelen? Kies dan voor deze baan!

Onze visie op wonen zet jij om in concrete acties en je komt met nieuwe ideeën om de dienstverlening te verbeteren. Van de doelen die jij voor jezelf en jouw team hebt gesteld, bewaak je de voortgang en je motiveert jouw medewerkers om deze te realiseren. Jij bent de verbindende factor tussen de zorgprofessionals, de ondersteunende afdelingen en de beleidsmakers. Hiervoor maak je in alle richtingen de vertaalslag die nodig is voor een goede afstemming, een hoge kwaliteit van zorg- en werkplezier. Met als doel? Een team zorgmedewerkers dat optimale zorg en dienstverlening kan bieden!

Dit bieden wij 

  • Je start met een jaarcontract en als dat van beide kanten goed bevalt, kom je daarna in vaste dienst.

  • Salaris is conform CAO-VVT*, FWG 55 met een bedrag van maximaal € 4.906,49 per maand op basis van 36 uur. Dit is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.  

  • Jouw pensioen wordt verder opgebouwd bij PFZW. 

  • Extra arbeidsvoorwaarden; uitruil reiskosten, sporten met korting en voordeel op diverse lidmaatschappen. Daarnaast kun je een nieuwe fiets, telefoon of computer voordelig aanschaffen. 

  • Wil jij je graag verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld een aanvullende opleiding volgen of meewerken aan projecten? Bij Pleyade krijg je de ruimte om je ambities waar te maken!  

  • En last but not least: fijne collega's! 

Dit ben jij

Als mens ben je een verbinder! Je weet je warme persoonlijkheid uitstekend te combineren met je zakelijke kant. Je bent ondernemend en werkt resultaatgericht. In je werk behoud je het overzicht en plaats je specifieke situaties in een breder perspectief. Je geeft vertrouwen, geeft ruimte en coacht medewerkers op een natuurlijke manier, waardoor zij hun kwaliteiten verder kunnen ontwikkelen. Als leidinggevende (h)erken je zowel je talenten als je valkuilen. 

Jouw hbo-diploma is aangevuld met minimaal drie jaar werkervaring als leidinggevende, bij voorkeur in de zorg of een aanverwante sector. Je hebt aantoonbare affiniteit met de ouderenzorg en de ambitie om hierin vernieuwend te zijn.

Werken bij Pleyade 

Bij Pleyade wonen ouderen die zorg en ondersteuning nodig hebben in Arnhem, Elst, de Liemers en Wolfheze. Wij zijn betrokken, respectvol en hebben oprechte aandacht voor de bewoner. In het kort: wij staan voor ‘koester het contact’. Kijk voor meer informatie over Pleyade op www.pleyade.nl

Enthousiast? 

Verder praten? We zijn benieuwd naar jouw kennis, ervaring, uitdagingen en wensen en gaan graag met jou in gesprek over jouw mogelijkheden binnen Pleyade. Neem dan contact op met Suzanne Schonis, manager zorg, via 06 - 1024 4622. Zie jij deze baan helemaal zitten? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. We benaderen jou zo spoedig mogelijk na ontvangst van je sollicitatie. Een VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. We kijken uit naar je reactie! 


*In 2024 wordt je salaris verhoogd met 2,5% conform de CAO afspraken.  

Wij verzorgen zelf de werving. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld. 

Regio:
Gelderland
Nederland
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Fulltime
Parttime
Werkdagen:
Dag
Sluitingsdatum:
19-05-2024
Startdatum:
17-04-2024
Locatie:
Het Schild
Contactpersonen:
Suzanne Schonis
tel.: +31 06 - 1024 4622
Bedrijfspagina:
http://www.pleyade.nl