Pleyade

Uren in overleg

Specialist Ouderengeneeskunde

Wil jij, met jouw kennis en expertise, onderdeel zijn van ons team specialisten ouderengeneeskunde (SO's) en jouw bijdrage leveren aan de toekomst van de complexe ouderenzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken meerdere collega's. Kom kennismaken of solliciteer direct!

Dit is jouw baan

Pleyade biedt liefdevolle zorg en ondersteuning aan ouderen in Arnhem, Elst, de Liemers en Wolfheze. Als specialist ouderengeneeskunde bied jij de best passende medische zorg aan ouderen. Je bent verantwoordelijk voor de diagnoses en behandelplannen voor bewoners en cliënten van Pleyade. Jij bent een adviseur, klankbord en coach voor jouw collega’s in een divers medisch team, bestaande uit je collega's SO's, basisartsen, verpleegkundig specialisten en Physician assistants. Terwijl je met elkaar de regie pakt in de directe zorg, maak jij ook graag ruimte en tijd vrij om jouw collega's in het medisch team te adviseren en te begeleiden. Je hebt hierin zowel een intercollegiale als een superviserende rol. Er is ruimte voor intervisie onderling en het inbrengen van casuïstiek.  Je bent onderdeel van een team in ontwikkeling waardoor je veel mogelijkheden hebt om je eigen ambities waar te maken en te bouwen aan een toekomstbestendig team. 

Waar ontmoeten de ontwikkelingen in de samenleving, de technologie en jouw vakgebied elkaar? Jij bent in staat om onze Pleyade visie en de ontwikkelingen in de ouderenzorg toe te passen bij de eerstelijnsconsulten, bij de bewoners van onze woonlocaties en bij Pleyade Revalidatie. Je bent actief betrokken bij een optimale multidisciplinaire samenwerking en werkt ook geregeld samen met specialisten buiten de organisatie. Samenwerken in de regio is voor Pleyade niet vreemd; we werken samen met ANW Nederland, omliggende ziekenhuizen, GGZ-instellingen en zijn betrokken bij regionale overleggen.

Bij ons hebben de bewoners zelf de regie. Wij maken geen standaard afspraken, maar leveren maatwerk. 

Dit bieden wij

  • Je krijgt van ons direct een vast contract. 
  • Salaris is conform CAO-VVT*, FWG 75 met een bedrag van maximaal € 9.487,62 per maand op basis van 36 uur. Dit is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. 
  • Jouw pensioen wordt verder opgebouwd bij PFZW.
  • Als medewerker van Pleyade kun je kiezen uit extra arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld het voordelig aanschaffen van een telefoon of computer.
  • Pleyade heeft oog voor talent en vindt het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld door het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek of het meewerken aan projecten. Ook een kaderopleiding of de wens om opleider te worden behoort tot de mogelijkheden. Jij bepaalt je eigen koers en wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Dit ben jij

Je bent Specialist Ouderengeneeskunde. Jouw creativiteit en ondernemerschap sluiten goed aan bij onze visie. Je hebt een innovatieve kijk op de toekomst van de ouderenzorg. Je zoekt continu naar oplossingen en nieuwe mogelijkheden. Dankzij jouw actuele kennis ben je een strategische sparringpartner voor het MT en de Raad van Bestuur.

Werken bij Pleyade

Bij Pleyade wonen ouderen die zorg en ondersteuning nodig hebben in Arnhem, Elst, de Liemers en Wolfheze. Maar op een manier die het beste bij hem of haar past! Als medewerker leer je dus denken en handelen vanuit hun wensen en behoeften. Wij zijn betrokken, respectvol en hebben oprechte aandacht voor de bewoner. Dat zij zich goed voelen, daar zetten we ons elke dag voor in. In het kort: wij staan voor ‘koester het contact’. Kijk voor meer informatie over Pleyade op www.pleyade.nl.

Enthousiast?

Verder praten? Kom langs voor een kop koffie of loop een dag mee. We zijn benieuwd naar jouw kennis, ervaring, uitdagingen en wensen en gaan graag met jou in gesprek over jouw mogelijkheden binnen Pleyade. Neem contact op met Guus Arends, specialist ouderengeneeskunde via 026 751 7300.

Zie jij deze baan helemaal zitten? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. We benaderen jou zo spoedig mogelijk na ontvangst van je sollicitatie. Een VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. We kijken uit naar je reactie!

*In 2024 wordt je salaris verhoogd met 2,5% conform de CAO afspraken. 

Wij verzorgen zelf de werving. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

Regio:
Gelderland
Nederland
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Fulltime
Parttime
Werkdagen:
Wisselende diensten
Sluitingsdatum:
01-09-2024
Startdatum:
26-04-2024
Locatie:
Verschillende locaties
Contactpersonen:
Guus Arends
tel.: +31 6 319 902 97
mobiel: +31 6 319 902 97
Bedrijfspagina:
http://www.pleyade.nl