Pleyade

26-32 uur

Verpleegkundige Thuvine

In het ziekenhuis, de GGZ of op een huisartsenpost; als verpleegkundige heb je veel keuze als het gaat om werkomgeving. Maar jij kiest voor de ouderenzorg, omdat jij wilt bijdragen aan de beste woonbeleving en levenskwaliteit van ouderen. De verpleegkundige uitdagingen in de ouderenzorg ga jij vol enthousiasme aan. Als deskundig zorgprofessional, betrokken collega en sociaal mens.

Dit is jouw werkplek

De locatie Thuvine ligt op loopafstand van het centrum van Duiven en heeft een ruim restaurant, een mooie binnentuin én een eigen bruin café. De bewoners wonen zelfstandig en zijn in de regie. Als Pleyade-collega help jij hen hierbij. Dat doe je met ondersteuning, begeleiding en zorg en die is afgestemd op de persoonlijkheid en levensstijl van elke bewoner.

Dit is jouw baan

Als verpleegkundige bij Pleyade bied jij de bewoners van deze woonlocatie de deskundige zorg die zij nodig hebben. Het is een veelzijdige en afwisselende functie, want naast de gevarieerde zorgvragen van de verschillende bewoners, werk je samen met deskundige collega’s, onder wie verzorgenden, helpenden, teamgezellen en zorggezellen. Samen met je collega’s zet jij je in voor een fijne woonbeleving voor de mensen die jij ondersteunt.

Je signaleert en overziet veranderingen in de zorgbehoefte van bewoners en pakt dit op samen met de eerstverantwoordelijk verzorgende. Je organiseert en coördineert de zorgprocessen voor bewoners op locatie- en individueel niveau. Je kunt in acute situaties klinisch redeneren en op basis daarvan beslissen wat er moet gebeuren. Je voert triagetaken uit en verricht (complexe) verpleegtechnische handelingen. Het teamhoofd van de locatie rekent op jouw deskundige ondersteuning, van advies over de zorg voor bewoners, tot de inschakeling van experts uit het behandelteam.

Je bent actief betrokken bij het evalueren en verbeteren van de zorgverlening. Kortom: een breed en gevarieerd pakket van taken en verantwoordelijkheden, waarbinnen jij bepaalt hoe je ze invult. Je werktijden en -dagen zijn wisselend en stemmen we samen af op basis van jouw beschikbaarheid.

Dit ben jij

Jij haalt voldoening aan het verlenen van verpleegkundige zorg aan ouderen en het adviseren van de verzorgenden en helpenden op de locatie. Jij houdt jouw vakkennis actueel en deelt deze graag met je collega’s, maar je leert ook van anderen. Je hebt affiniteit met belevingsgerichte zorg en bekijkt jouw acties door de ogen van de bewoner. Kwaliteit van zorg is iets dat jij koestert en bewaakt en waarin je continu zoekt naar verbetering.

Als collega ben je betrokken en zoek je de samenwerking op in jouw team om de beste zorg te kunnen en te blijven bieden. Als mens ben je sociaal en ondernemend. Uiteraard beschik je over minimaal een mbo-diploma verpleegkunde en een geldige BIG-registratie.

Dit bieden wij

Je krijgt direct een vast contract en het aantal uur (26-32) bepaal je zelf. Je salaris is conform CAO VVT, FWG 45, maximaal € 3.362,22 op basis van 36 uur. Dit is exclusief onregelmatigheidstoeslag, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Inschaling zal passen bij de ervaring en kennis die je meeneemt.

Uiteraard kun je als medewerker van Pleyade kiezen uit extra arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld de uitruil reiskosten, sporten met korting en voordeel op diverse lidmaatschappen. Daarnaast kun je een nieuwe fiets, telefoon of computer voordelig aanschaffen.

Wil jij je graag verder ontwikkelen? Bij Pleyade kun je doorgroeien tot hbo-verpleegkundige, of als je dat bent, tot verpleegkundig specialist. Daarnaast kun je meewerken in projecten, of leerling-verpleegkundigen begeleiden bij hun werk. Bij Pleyade krijg je de ruimte om je ambities waar te maken!

Enthousiast?

Zie jij deze baan helemaal zitten? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Een VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
We kijken uit naar je reactie!

Meer weten over Pleyade? Kijk op pleyade.nl.

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd
Werkuren:
Fulltime
Parttime
Werkdagen:
Wisselende diensten
Startdatum:
09-06-2021
Locatie:
Duiven
Contactpersonen:
Nancy Raben-Weeting
mobiel: +31 6 1539 7381
Company homepage:
http://www.pleyade.nl